آنچه خواهید خواند
آیا شما هم خودرویتان جوش آورده و به دنبال علت جوش آوردن ماشین ال 90 هستید؟ برای آشنایی با علل جوش آوردن خودرو تا انتهای این مقاله همراه تعمیرگاه تخصصی ال 90 باشید. همانطور که میدانید موتور خودرو و اجزای آن ساختاری پیچیده دارند و تولید حرارت در هنگام کارکرد موتور امری طبیعی است. یکی از مشکلات رایجی که در فصل تابستان بسیاری از رانندگان با آن مواجه میشوند، جوش آوردن خودرو است. عوامل متعددی میتوانند منجر به افزایش بیش از حد دمای موتور شوند.
برای پیشگیری از بالا رفتن آمپر آب خودرو، ابتدا باید با دلایل اصلی این مشکل آشنا شوید. سپس میتوانید با انجام اقدامات لازم، از بروز این اتفاق ناخوشایند جلوگیری کنید و از گیر افتادن در جادهها و مواجه شدن با استیصال دور بمانید. در ادامه به بررسی علت جوش آوردن ماشین ال 90 خواهیم پرداخت.
علت جوش آوردن ماشین ال 90
همانطور که اشاره شد، یکی از مشکلات رایج در خودروها جوش آوردن موتور است و اولین گام برای رفع این مشکل، شناسایی دلایل آن است. هنگامی که سیستم خنککننده خودرو ال 90 به درستی کار نمیکند، موتور به خوبی خنک نشده و دمای مایع خنککننده افزایش مییابد که این امر باعث روشن شدن چراغ هشدار آمپر آب و چراغ استپ میشود و در نهایت موتور جوش میآورد. در ادامه به بررسی علت جوش آوردن ماشین ال 90 خواهیم پرداخت:
- خرابی رادیاتور خودرو
یکی از رایجترین علت جوش آوردن ماشین ال 90، مشکل در رادیاتور است. هرگونه مشکل مانند گرفتگی، ترک خوردن، یا خم شدن پرههای رادیاتور میتواند راندمان آن را کاهش دهد و مانع از کاهش مناسب دمای مایع خنککننده شود، که در نتیجه دمای موتور افزایش مییابد و خودرو جوش میآورد.
- عملکرد نادرست فن رادیاتور
دیگر علت جوش آوردن ماشین ال 90، مشکل در فن رادیاتور است. فن با هدایت هوا به رادیاتور باعث خنک شدن آب آن میشود، و هرگونه نقص در عملکرد این قطعه باعث میشود که موتور بهدرستی خنک نشود و در نهایت جوش بیاورد.
- گرفتگی مسیر حرکت آب
وجود ذرات معلق، زنگزدگی، یا رسوبات در سیستم خنککننده میتواند مسیر جریان آب را مسدود کند. با مسدود شدن مسیر، سیستم خنککننده نمیتواند بهدرستی عمل کند و دمای موتور افزایش یافته و در نهایت ماشین جوش میآورد.
- استفاده از مایع خنککننده نامناسب
کیفیت پایین یا استاندارد نبودن مایع خنککننده نیز میتواند علت جوش آوردن ماشین ال 90 باشد. اگر مایع خنککننده نقطه جوش پایینی داشته باشد، دمای آن زودتر به نقطه جوش رسیده و باعث میشود موتور به خوبی خنک نشود و خودرو جوش بیاورد.
- کم یا زیاد بودن حجم مایع خنککننده
حجم مایع خنککننده نیز باید در حد مشخصی باشد. کم یا زیاد بودن آن موجب کاهش کارایی سیستم خنککننده میشود و موتور خودرو در شرایطی مانند فشار زیاد، قادر به خنک شدن نخواهد بود و جوش میآورد.
- نشتی در سیستم خنککننده
وجود نشتی در سیستم خنککننده باعث کاهش آب رادیاتور شده و این امر موجب اختلال در کارکرد سیستم خنککننده میشود که در نهایت منجر به جوش آوردن خودرو خواهد شد.
- خرابی واتر پمپ
وظیفه گردش آب در سیستم خنککننده بر عهده واتر پمپ است. هرگونه اختلال در عملکرد آن، باعث توقف جریان آب و در نهایت افزایش دمای موتور میشود.
- خرابی ترموستات
ترموستات وظیفه تنظیم دمای مایع خنککننده را دارد. اگر ترموستات دچار خرابی شود و نتواند در زمان مناسب گردش آب را تنظیم کند، دمای موتور افزایش یافته و خودرو جوش میآورد.
اگر نمی دانید سنسور دور موتور ال 90 کجاست؟ کلیک کنید
برای دریافت تمامی خدمات می توانید به تعمیرگاه تخصصی رنو در تهران یعنی ایران رنو مراجعه کنید و خدمات مورد نیاز خود با بالاترین کیفیت دریافت کنید.